Klubbnyheter
  • Register

LKB CUP 2014

Greipstad Fotball har vært på tur, og FOR en tur det ble!!

150 forventningsfulle spillere og ledere vendte nesen mot Gistrup og årets LKB-cup onsdag ettermiddag. Skolene kunne melde om særdeles ukonsentrerte barn i dagene før avreise, og enkelte hadde dog gitt læreren sin klar beskjed om at «neste uke kan du bare glemme å lære oss noe, for da klarer vi kun konsentrere oss om fotball» - HERLIG :-)

Vi reiser på tur for å spille fotball, men en sommerturnering er så ufattelig mye mer enn bare fotball!

Det er blitt spilt mange fotballkamper i løpet av disse 4 dagene. Vi har fått kjenne på oppturer og nedturer. Hårfine marginer som skiller om en kommer til sluttspill eller plasseringsspill, og som føles fryktelig urettferdige når de ikke går vår vei. Det er felt tårer. Mange tårer. Av forventning, sinne, skuffelse og ikke minst gledes tårer. Guttene og jentene har blitt bøttevis av erfaringer rikere på kort tid, og det føles fantastisk å få lov til å være med på sidelinjen og dele opplevelsene deres!!

Se de takle dårlige dommeravgjørelser og sleivete kommentarer. Rekke ut ei hånd å be motspilleren om unnskyldning når de har hatt en ufin takling.  10-åringen som tørker tårer og halter videre på ren viljestyrke – ikke pokker om han gir seg! Den mest forsikte jenta som endelig scorer sitt første mål. Se lagkamerater juble over medspillernes prestasjoner og dele ut oppmuntrende «high fives» når det ikke gikk veien. En hel verden av følelser og erfaringer. Samspill og lagånd.

Alt på en liten langhelg. Alt på en liten bane. Det er magisk.

Store åpne hjerter og ville kriblinger i magene – en flørt på sidelinjen er heftig og sabla stas :-)<3 

Liver er faktisk morsommere for den som er glad i fotball.

Takk for turen til alle som gjorde det mulig, dere er gull verdt!!

Skrevet 02-06-2014 av Renate

Søk klubbnyheter

Fritekst
 
 

Treff: 30 nyheter passer søket