Jenter 2003
  • Register

Kald sol på Karuss

Skrevet: 26 april 2015 av Baltazar

Mange lot seg lure av solskinnet i de indre bygder i dag. Overaskelsen var derfor stor, da det var lite som minnet om sommer i Vågsbygd.

 

Heldigvis varmet spillet til jentene mer enn sola. Etter fire spilte kamper sto vi igjen med tre seire og en uavgjort. Det største problemet med spillet vårt, er at Ida får så lite å gjøre i mål. Det så til tider ganske kjipt å kaldt ut, bak der.

Når motstanderen (av og til) slapp gjennom forsvaret, plukket hun det meste av det som kom!

 

Det er også veldig gøy å se at jentene behersker de fleste posisjonene på banen. Vi bytter mye, og får stadig vekk nye jenter som scoorer mål, så dette er imponerende.

 

Spillet vårt blir bedre og bedre kamp for kamp . I dag ble vi også utfordret av et 03 guttelag som ville komme til Hortemo for å spille treningskamp.

BRING IT!

 

Ses til uka.

Vårens vakreste eventyr er igang!

Skrevet: 21 april 2015 av Julius

Tradisjonen tro, hadde noen problemer med å finne kamparenaen til første seriekamp. Jeg skal ikke nevne navn Cecilie, men Gimletroll er fra Kristiansand kommune og derfor disponerer de flere fotballbaner...

Når alle var på plass og klar til kamp, var det en tent men spent gjeng som gjorde seg klar. Lisser ble knyttet og fletter ble flettet.

Vi gikk ut i den kjente 2-2-2 formasjonen, noe som ikke minst skulle gjøre det enklere for trenerteamet å holde styr på bytting og plassering. (Det hjalp ingen ting...).

Gimletroll virket farlige de første minuttene, men når de fikk løpt fra seg litt tok vi raskt kontrollen på kampen.
Det tok ikke lang tid før første målet var i boks, og derfra og inn så vi oss aldri tilbake. Målene kom jevnt og trutt, og til pause var stillingen 1-3 til bortelaget.

Det var aldri noen tvil om hvor poengene skulle ende denne mandagskvelden. Andre omgang kontrollerte vi også, kun avbrutt av noen gode spill fra hjemmelaget som resulterte i et par baklengs for oss. Når dommeren blåste for siste gang, sto det 3-7 på tavla.

 

PS: Hvis noen på det andre laget begynner å grine, trenger ikke alle på vårt lag stoppe opp for å se om det går bra.

Spill til dommeren blåser!

En fantastisk start på et vakkert eventyr. Gleder meg til fortsettelsen!

Tre seire på rad!

Skrevet: 13 oktober 2014 av Langemann
Endelig klarte vi tre seire på rad. Dette har vi pratet om tidligere, og det var derfor ekstra deilig når det endelig satt.

Kampen begynte noe famlende fra vår side, med forsiktige "snille piker". Vi merket raskt at dette ikke var noe god taktikk, for Gimletroll gikk tidlig opp i ledelsen. Etterhvert klinket endelig jentene til noe mer, og da løsnet det noe.
Til pause sto det likevel 2-1 til hjemmelaget.

I pausen pratet vi om at vi skulle fortsette spillet vårt, for vi hadde virkelig hatt taket på kampen de siste 10.
Sjansene kom til å komme, hvis vi bare var tålmodige.

Da andre omgang startet var det ingen tvil om at jentene mente alvor. Vi banket inn to kjappe, og hadde full kontroll på kampen.
På sidelinja var det derimot ingen kontroll, da vi i dag stilte fulltallige til kamp. Dette resulterte i fem (!) innbyttere, som til enhver tid hadde ønsker om hvor de skulle spille. I tillegg kaklet de som den værste syforening...
Forvirringen var komplett da vi på et tidspunkt hadde én spiss og én forsvarer. Resten vet jeg ikke hvor spilte.

Da vi fikk orden på troppene igjen, begynte målene å komme igjen. Vi løp inn to nye mål, og motstanderne var aldri i nærheten av målet vårt de siste 15 min. av andre omgang.

En velfortjent seier, som var en perfekt avslutning på sesongen.

Takk for godt gjennomført jenter, og nyt to ukers ferie før hardkjøret starter!!

I flomlys og stiv kuling

Skrevet: 06 oktober 2014 av Captein popcorn
Selv de mest innbitte hummerfiskerne hadde kommet seg på land i dag, for makan til vind har vi sjelden sett. Skalk alle luker, og kom å se på jentefotballens fremtid.

I dag møtte vi et Hånes-lag som vi har banket to ganger tidligere denne sesongen. Overraskelsen var derfor stor da de ga oss god motstand fra første spark på ballen.

Vi hadde et lite grep på kampen,men scoringen kom ikke før på slutten av første omgang. Det var derfor en lettet gjeng som kunne ta pause med 1-0 ledelse.

Andre omgangen var også jevnspilt, og etter ti minutter festet Hånes grepet. Etter flere gode sjanser fikk de fortjent utlikningen de kjempet for.
Da skjønte heldigvis jentene våre alvoret, og satte inn et ekstra gir.
Vi banket inn 2-1, og herfra og ut var det aldri tvil. Vi kjørte over motstanderne og ga oss ikke før vi hadde puttet fem mål.

Siste hjemmekampen for sesongen ble den avslutningen vi hadde håpet på, og våre trofaste tilskuere fikk valuta for inngangsbilletten. Stemningen var på topp blant små og store da dommeren blåste for siste gang i kveld.

One more to go!

Fotball vs. Shopping

Skrevet: 23 september 2014 av smilfc

Himmelens sluser åpnet seg over Vågsbygd i dag. Det virket egentlig som om det fristet mer med en tur på Vågsbygd Senter enn fotballkamp i drittværet, for jentene.

Når vi endelig kom igang glemte jentene raskt været. Vinnerinstinktet er heldigvis sterkere enn shoppinglysten...
I løpet av de første 15 min. hadde vi to skudd i tverrliggeren, men mot spillets gang tok Radar ledelsen. Vi kom raskt tilbake og banket inn tre kjappe. Hjemmelaget slet seg etterhvert inn i kampen igjen, og fikk utlikningen på overtid i første omgang.

I andre omgang hadde vi kontroll fra start til mål, sett bort fra et par glipptak. Det var likevel ikke lett å få det befriende målet. Vi jobbet godt, og strevet var ikke forgjeves. Til slutt satt vinnermålet i nettet, og jubelruset druknet den kalde våte følelsen.

Vi kontrollerte de siste fem og var aldri truet mot slutten.

Nok en gang en bunnsolid innsats av de små blå!

 

Ps: Ikke lett å få et brukbart bilde i dag. Kunne selvfølgelig funnet frem et gammelt bilde fra trenerns storhetstid, men fant et annet som illustrerte været bra.

Ned på jorda igjen

Skrevet: 17 september 2014 av Kaptein Sabeltann
I dag møtte vi bra motstand.

Til tross for bra spill og god jobbing av Greipstad-jentene, scoret Randesund tre ganger på oss første omgang. Vi hadde også gode sjanser, med stangskudd og gode forsøk. Likevel måtte vi gå til pause uten uttelling i målprotokollen.

I andre omgang kom vi godt i gang og fikk fortjent en redusering etter ti min. Dette var likevel ikke nok til å ta knekken på motstanderen. De kom tilbake, og scoret sitt fjerde for dagen.

De siste ti minuttene bølget kampen frem og tilbake. Jentene våre hadde flere gode sjanser, uten at det hjalp på statistikken. Vi hadde fortjent et par mål til, men i dag var Randesund bedre enn oss.

Vi kommer igjen, vi kommer igjen, vi kommer, vi kommer alltid igjen!!.


Jenter 2003

Treningstider:

 

Tirsdager:

Hortemo kunstgress kl. 17:30-19:00

Alternativ trening siste halvtime.

 

Torsdager:

Hortemo kunstrgess kl. 17:30-19:00

Alternativ trening siste halvtime

Siste resultater

ma. 20 april 2015
3 - 7
Gimletroll - Jenter 2003
Seriekamp | Referat
ma. 13 okt. 2014
2 - 5
Gimletroll - Jenter 2003
Seriekamp | Referat
ma. 06 okt. 2014
5 - 1
Jenter 2003 - Hånes IF
Seriekamp | Referat
ma. 22 sep. 2014
3 - 4
Radar - Jenter 2003
Seriekamp | Referat
on. 17 sep. 2014
1 - 4
Jenter 2003 - Randesund IL
Seriekamp | Referat
 

Kommende kamper

on. 06 mai 2015
18:05
Jenter 2003 - Hånes IF
Seriekamp | Hortemo kunstgress 7er B
ma. 11 mai 2015
Otra IL - Jenter 2003
Seriekamp | Evje KG EH banen 7er B
ma. 18 mai 2015
18:05
Jenter 2003 - Randesund IL
Seriekamp | Hortemo kunstgress 7er A
ti. 26 mai 2015
18:05
Søgne FK - Jenter 2003
Seriekamp | Tinntjønnbanen 7er
ma. 01 juni 2015
18:05
Jenter 2003 - Torridal IL
Seriekamp | Hortemo kunstgress 7er A