Jenter 2003
  • Register

Festfotball på Hortemo

Etter en litt rolig og nervøs start fikk vi omsider uttelling på sjansene. Etter nydelig samspill fikk vi trillet ballen i mål.
Vi spilte oss til flere sjanser i løpet av omgangen, men flere mål fikk vi ikke. Det gjorde derimot Gimletroll. Ved to anledninger lurte de oss trill rundt, og kunne dermed gå til pause med 1-2 ledelse.

I pausen avtalte vi at det skulle puttes fire mål i andre omgang, før vi var fornøyd.
Fra vi tok avspark tok det bare syv sek. før vi fikk en kjempesjanse, så jentene hadde planer om å holde sin del av avtalen. Dette ga inspirasjon, for de neste ti min. virket det som om det bare var ett lag på banen. Målene kom på løpende bånd, og vi gikk raskt opp i 4-2 ledelse.
Etter dette roet det seg litt ned og Gimletroll kom med i kampen igjen. De fikk etterhvert et par mål og det var igjen uavgjort., 4-4.

Heldigvis kom jentene på avtalen fra pausen og kjempet videre. Vi tok igjen over spillet og ledermålet kom etterhvert. På 5-4 til oss hadde ikke motstanderne mer å gi. Da trillet vi ball i hatt med de, og ga oss ikke før vi hadde scoret syv mål.

På deadline day, viste vi at vi hadde gjort det godt på overgangsmarkedet. Finslendingene innfridde, og ga et friskt pust til laget.

7-4, jenter. HÆRLIG!