• Register

I flomlys og stiv kuling

Selv de mest innbitte hummerfiskerne hadde kommet seg på land i dag, for makan til vind har vi sjelden sett. Skalk alle luker, og kom å se på jentefotballens fremtid.

I dag møtte vi et Hånes-lag som vi har banket to ganger tidligere denne sesongen. Overraskelsen var derfor stor da de ga oss god motstand fra første spark på ballen.

Vi hadde et lite grep på kampen,men scoringen kom ikke før på slutten av første omgang. Det var derfor en lettet gjeng som kunne ta pause med 1-0 ledelse.

Andre omgangen var også jevnspilt, og etter ti minutter festet Hånes grepet. Etter flere gode sjanser fikk de fortjent utlikningen de kjempet for.
Da skjønte heldigvis jentene våre alvoret, og satte inn et ekstra gir.
Vi banket inn 2-1, og herfra og ut var det aldri tvil. Vi kjørte over motstanderne og ga oss ikke før vi hadde puttet fem mål.

Siste hjemmekampen for sesongen ble den avslutningen vi hadde håpet på, og våre trofaste tilskuere fikk valuta for inngangsbilletten. Stemningen var på topp blant små og store da dommeren blåste for siste gang i kveld.