Jenter 2003
  • Register

Vårens vakreste eventyr er igang!

Tradisjonen tro, hadde noen problemer med å finne kamparenaen til første seriekamp. Jeg skal ikke nevne navn Cecilie, men Gimletroll er fra Kristiansand kommune og derfor disponerer de flere fotballbaner...

Når alle var på plass og klar til kamp, var det en tent men spent gjeng som gjorde seg klar. Lisser ble knyttet og fletter ble flettet.

Vi gikk ut i den kjente 2-2-2 formasjonen, noe som ikke minst skulle gjøre det enklere for trenerteamet å holde styr på bytting og plassering. (Det hjalp ingen ting...).

Gimletroll virket farlige de første minuttene, men når de fikk løpt fra seg litt tok vi raskt kontrollen på kampen.
Det tok ikke lang tid før første målet var i boks, og derfra og inn så vi oss aldri tilbake. Målene kom jevnt og trutt, og til pause var stillingen 1-3 til bortelaget.

Det var aldri noen tvil om hvor poengene skulle ende denne mandagskvelden. Andre omgang kontrollerte vi også, kun avbrutt av noen gode spill fra hjemmelaget som resulterte i et par baklengs for oss. Når dommeren blåste for siste gang, sto det 3-7 på tavla.

PS: Hvis noen på det andre laget begynner å grine, trenger ikke alle på vårt lag stoppe opp for å se om det går bra.