Høstsesongen er i gang for J14 Greipstad IL Fotball

Høstsesongen er i gang og Greipstad J14 skal spille i 1 div i høst.

Jentene har allerede fått spilt 2 kamper, men veldig forskjellig resultat, dagens først.

I dag kl 1915 stilte jentene opp på Hortemo kunstgress for å spille mot laget som i vår ble nr 3 i førstedivisjon J14, Giv Akt.

Både trenerene og jentene virket klare for kamp og startet forrykende med press mot Giv Akt sitt mål, det tok ikke lange stunden før Emma hadde fått krangelt ballen i mål og det var 1-0 til Greipstad.

Greipstad fortsatte å presse og få minutter senere fikk Stine banket ballen i mål bak Giv Akt sin keeper og det var 2-0.

Greipstadjentene spilte godt og fortsatte presset og til ikke lenge etter hadde Stine lagt på til 3-0.

Giv Akt fikk ett mål like før pause, men det bekymret ikke Greipstadjentene, de gikk til pause fulle av selvtillit og klare for å fortsette i samme stil i andre omgang.

Da andre omgang kom i gang hadde Giv Akt litt press de første 10 minuttene, men forsvaret og keeper ryddet unna slikt at det kun ble halvsjanser på Giv Akt.

Så fikk Greipstad frispark fra skrått hold fra omtrent 18 meter, ett frispark Stine satte rett i det motsatte krysset og Greipstad ledet 4-1.

Dette fikk fart på Greipstadjentene og de presset Giv Akt kraftig og kom stadig rundt på kantene og presset etterhvert frem en corner som Stine slo hardt inn på linja og Giv Akt sin forsvarspiller satt ballen i eget mål og stillingen var 5-1.

Kampen sluttet helt fortjent med 5-1 seier til Greipstadjentene.

Forrige onsdag i ett forferdelig regnvær spilte jentene borte mot Lillesand i en kamp som endte med 4-1 tap, i en kamp som ikke var slik resultat skulle tilsi, flere ganger var Greipstad farlig frempå, men i god tradisjon gikk ikke tingene Greipstadjentene sin vei i første kampen.

Neste onsdag går turen til Kvinesdal for å møte vinner av 2 divisjon avdeling vest i vårsesongen, så det er bare å hive seg i bilene og ta turen til Kvinesdal stadion 27 august kl 1800.