Jenter 2001
  • Register

Journalisten har vært lat, men 2 nye kamper er spilt så det er på tide å våkne igjen.

Greipstad J 14 har siden sist spilt 2 kamper, 1 hjemme og 1 borte.

Vi starter nær sagt som vanlig med den siste kampen først(muligens fordi det er den skribenten husker best)

I dag torsdag 11 september tok Greipstad sine J14 turen til Uenes for å spille kamp mot Flekkefjord, denne gangen var det faktisk hele 16 spilleklare jenter og 8 voksne som tok turen.

Turen startet hos Pizzabakeren Brennåsen hvor det vanket herlig Pizza til folket, jentene kom direkte fra skolen og trengte påfyll før den lange turen til Flekkefjord.

Sist jentene var å en nesten like lang tur var det en tung kamp og klok av skade hadde trenerteamet bestemt at avgang skulle være 15 min før denne gangen, siden vi skulle ett stykke lenger.

Da kampen kom igang i Flekkefjord så det ikke ut som det hadde hjulpet noe som helst, jentene var ikke venn med ballen, det ble ikke noe spill langs bakken og på vingene som de er så gode på hjemme.

Da det etter 5 min ble litt klabb mellom forsvar og keeper så fikk Flekkefjord frispark på hjørnet av 5 meteren etter et tilbakespill til keeper.

Flekkefjord sin spiss hadde heldigvis glemt å ta av skolesekken og skuddet gikk langt over mål.

Første omgang ebbet ut med 0-0 og Jan kunne få en mulighet til å snakke med spillerene i pausen, det hjalp.

Jentene fra Greipstad kom på banen i andre omgang med en helt annen innstilling, de presset Flekkefjord bakover på banen og Greipstadjentene lå høyere og høyere på banen, ballen i boksen til Flekkefjord og etter flere gode skudd så fikk Leah en herlig treff fra 17-18 meter som gikk i en fantastisk bue over Flekkefjord sin keeper og det sto velfortjent 1-0 til Greipstad.

Dette var starten på en virkelig god periode for Greipstadjentene og de fortsatte å styre kampene og kom rundt på kantene, fikk lagt inn, fikk cornere og holdt høyt press.

Etter flere gode skudd fikk Stine endelig komme gjennom og satte ballen i målet og det var 2-0 til Greipstad.

Kampens høydepunkt var allikevel da Kristine hadde en herlig klarering som Marie faktisk måtte kaste seg for å klare å redde fra corner til Flekkefjord.

Det er lettere å starte på hjemveien fra Flekkefjord med seier og 3 poeng var vi enige om alle sammen.

Så til forrige kamp, den var på Hortemo mot Randesund som ikke har tapt denne sesongen(2000 jentene til RIL).

Dette ble en kamp hvor Greipstadjentene til tross for ett litt kjipt 4-0 tap spilte en veldig god kamp, første omgang var det 1-0 til RIL etter ett veldig kjipt klabb og babb selvmål og langt ut i andre omgang var det fremdeles 1-0, men så fikk RIL igjen 2 heldig mål og 1 straffe som de satte inn og dermed vant 4-0.

Men som sagt Greipstadjentene spilte en veldig god kamp denne dagen.

Neste kamp for jentene er hjemme mot Lyngdal onsdag 17 september 2014, still opp på Hortemo og se moro fotball for folket.