Jenter 2001
  • Register

Seriekampene 2015 er i gang

Den første seriekampen er unnagjort for Greipstad sine J14 i både 1 og 2 divisjon.

Onsdag 22 april kl 18:00 var det avspark på Kollemo i Hægebostad for Greipstad sine Jenter 14.

Etter en ganske lang og svingete tur var det mange Greipstadjenter som trengte noen minutter hvile før de var klare til å varme opp.

Da kampen startet var det nok litt som hang i enda for etterhvert gikk Hægebostad på ett løp og satte inn 1-0.

Greipstadjentene ga seg ikke og fortsatte å spille på en ganske så ujevn gressbane og fikk etterhvert lønn i form av både 1,2 og 3 mål og selv om Hægebostad fikk satt inn ett mål til fikk Greipstadjentene satt inn 2 mål til og kampene endte med en 5-2 seier for Greipstadjentene i 2 divisjon.

Mandag 27 april kl 19:30 var det klart for årets første kamp i 1 divisjon og på hjemmebanen Hortemo mot Donn.

Donn er ett lag som i lange tider har vært vanskelig å få taket på og vinne mot, men taktene fra høstens siste seriekamper mot Donn(1 seier og 1 uavgjort) var ikke glemt.

Greipstad startet kampen med å presse Donn bakpå og kom flere ganger til store muligheter, men det ville seg virkelig ikke og helt mot spillet fikk Donn ett heldig mål og dette holdt seg til pause til tross for at Greipstad fortsatt presset på for mål.

Greipstadjentene gikk ut i andre som i første og presset Donn og kom igjen til flere sjanser, og endelig løsnet det og det ble satt inn 1, 2, 3 og 4 mål i favør Greipstad før kampen var slutt.

En virkelig fortjent seier og ikke minst en herlig seier som varmet godt på ett fryktelig kaldt Hortemo, nå gleder vi oss til 2 divisjonskamp mot Hånes tirsdag 28 april kl 18:00 på Hortemo.