• Register

Herlige 3 poeng med hjem fra Hove kunstgress

For en fantastisk gjeng med jenter Greipstad J-14 er.
I dag spilte det en utrolig god kamp mot 1-2 år eldre jenter fra Trauma.

Turen gikk i dag til Hove for å spille kamp mot Trauma som jentene aldri hadde møtt før og det var spenning før kampen med tanke på hvordan dette skulle gå.

Kampen startet med press fra Greipstad og ballen var stort sett på Trauma sin banehalvdel, men de kom på noen raske kontringer av og til som enten forsvaret eller keeper ryddet opp i.

Etterhvert tok Greipstad etter mange, mange sjanser ledelsen 1-0, men som man vet det å lede 1-0 er livsfarlig, og bare minutter etter ledelsen hadde Trauma fått kranglet inn ballen i målet og det sto 1-1 som var pauseresultatet.

Jan og Tønnes fikk snakket litt med jentene i pausen og Greipstad startet igjen kampen med fullt trykk og kom til sjanse etter sjanse uten at det ble uttelling, Julie ble feid ned inne i straffefeltet og skulle så absolutt hatt en straffe, men det så ikke dommeren på 60 meters avstand. 60 meters avstand var forøvrig stort sett distansen dommeren hadde til situasjonene, noe som ikke akkurat fremkalte gode avgjørelser, men slik er det av og til og det gikk begge veier.

Trauma var frempå noen ganger, men keeper sto virkelig en god kamp i dag og tok det som kom.

Greipstadjentene fortsatte å male på fremover og presset stadig Trauma bakpå, kom gjennom gang på gang og endelig kunne Julie banke ballen i mål og det sto 2-1 til Greipstad. Dette holdt kampen ut og 3 herlige bortepoeng var sikret.

Utrolig moro og en kjempekamp som vanlig av jentene.

Det er virkelig lettere å dra hjem på mørke kvelder med 3 poeng i sekken.

Helt til slutt kunne vi skrevet en lang historie om dagens dommer, men det gidder vi ikke, det ble 3 poeng med hjem til Greipstad og da sier vi heller HERLIG.