Jenter 2001
  • Register

Spennende kamp med spennende resultat og en herlig kveld på Kongsgård

Dagens kamp for Greipstad J14 gikk av stabelen på Kongsgård kunstgress hvor hjemmelaget Donn 2(2001 jentene) skulle møtes til 11'er kamp for første gang.

Tidligere har Greipstad 2001 og Donn 2001 kun spilt 7'er mot hverandre og det har tidligere gått i favør av Carl Lie og hans jenter hver eneste gang bortsett fra en uavgjort.

Ettersom alle 2001 jentene til Greipstad har vært hele uken på Haraldvigen var det en trøtt gjeng som tok turen fra Greipstad til byen i dag for å besøke Lakkskoklubben :-)

For første gang skulle de altså møtes i en 11'er kamp og trenerteamet samlet troppen til peptalk i klubbhuset til Donn før kampen.

Da kampen kom igang nøyaktig kl 2030 var det Donn som kom best igang og presset Greipstad bakover på banen, men midtbane, forsvar og keeper ryddet unna det som lignet på sjanser, Donn kom egentlig ikke til noen målsjanser selv om de nok hadde 7 corner det første kvarteret.

Etter 17 minutter gikk ballen fra Greipstad sin midtbane ut på høyre ving som forserte oppover banen og slo inn foran 16 meteren, ballen ble stusset videre med foten av Greipstad sin spiss og på venstre side kom vingen fossende og kunne kontrollert sette ballen i mål med venstrebeinet og det sto 1-0 til Greipstad :-)

Det førte til tendenser av jubeldans i trenerteamet.

Etter målet ble det veldig mye spill mellom 16 meterene og omgangen ebbet ut med ledelse til Greipstad.

Andre omgang startet litt bedre for Greipstadjentene, men det kom ikke til noen målsjanser for noen av lagene.

Midtveis i andre omgang fikk Donn igjen litt vel mye kontroll over banespillet, men klarte heller ikke nå å komme til målsjanser.

De siste 5 minuttene kom med stormskritt og høyt press fra Donn, men så kom Greipstad på en herlig kontring, men dessverre for Greipstad klarte Donn å rydde unna, men Donn var rystet og 1 minutt før slutt kunne spissen Stine endelig sette inn ett mål og det sto 2-0 til Greipstad.

En herlig seier på en herlig kveld, Greipstad J14 har med en kamp igjen av sesongen 4-1-3 på 8 kamper.

Onsdag 15 oktober kl 19.00 inviteres dere alle sammen til sesongavslutning på Hortemo kunstgress hvor Greipstad J14 møter Donn J14 1(2000)

Møt opp og hjelp Greipstad J14 til en enda bedre statistikk mot Donn i årets sesong.