Jenter 2001
  • Register

Sesongen siste seriekamp er spilt for Greipstad J14 (4 poeng mot Donn på 6 dager)

Årets siste seriekamp er spilt for Greipstad sine jenter 14 og for en kamp og høstsesong det har blitt for dem.

Det ble en regnfull kveld på Hortemo kunstgress og kampen mot Donn 1(2000) ville bli en vanskelig kamp, men som vanlig var Greipstadjentene klare for kamp og innsats.

Kampen startet med at Donn hadde kontroll og spilte mye ball uten at det ble noen sjanser ut av det, men etterhvert kom som vanlig Greipstadjentene igang og ballen gikk fremover og de kom mer og mer med i spillet.

Donn var allikevel først ute med mål og halvveis ut i førsteomgangen tok de ledelsen 1-0 og like før pause gikk de opp til 2-0.

I pausen fikk som vanlig Jan gitt jentene litt inspirasjon og ut på banen i andre omgang kom ett Greipstadlag klar for enda hvassere innsats.

Dessverre gikk Donn ganske snart opp i 3-0 ledelse, en kunne jo kanskje da tenke at luften skulle gå litt ut av Greipstad, men slikt gjør man vel ikke i Greipstad?

Tvert imot, igjen viser jentene at de virkelig står på og ønsker resultater.

Greipstad reduserte til 1-3 ved ett er herlig skudd fra kanten av Julie, så fikk Greipstad en straffe på grunn av hands fra en Donnjente. Donn sin spiller fikk i denne situasjonen også sitt andre gule kort som dermed ble til rødt kort og ble utvist de siste 15 minuttene.

En straffe Stine med full kontroll satte knallhardt like under tverrliggeren i mål og reduserte til 2-3.

Noen minutter senere fikset Stine enda ett mål og det sto 3-3, kampen bølget nå mye frem og tilbake, både Donn og Greipstad forsøkte å presse fremover samtidig som de ikke ville slippe for mye opp bakover og dermed endte kampen med 3-3 mellom Greipstad og Donn 1.

Greipstadjentene har altså på 6 dager tatt 4 poeng tilsammen mot de 2 Donnlagene.

Sesongen ble avsluttet med is og varm kakao i klubbhuset etter kamp.

Nå er det bare å starte å glede seg til 1 og 2 november og Trollcup.